VolCAT 2019, més que BTT

Corredors confirmats per a l'edició 2019 de la VolCAT: Tiago Ferreira i Hans Becking del DMT Racing Team; David Valero del MMR Factory Racing Team

Qui s'emportarà el premi com a guanyador?


  • 30032018114401.jpg
  • valerovolcatfoto.jpg
  • beckingvolcat.jpg
  • Tiago Ferreira
  • Hans Becking
  • David Valero

Palmarès

- Campió d'Europa 2017

- Campió del Món XCM 2016

- Corredor Olímpic a Río 2016

- Tetracampió de Portugal XCM

- Subcampió del Món 2017

- Subcampió d'Europa 2016

 

 

Palmarès

- Guanyador Portugal MTB 2018

- Campió d'Holanda 2012 i 2016

- Guanyador Brasil Ride 2014 i 2015 

- Guanyador Epic Israel 2016 i 2017

 

Palmarès

- 3r Campionat d'Europa 2018

- 4t Classificació general Copa del Món 2017

- 2n Copa del Món Nove Mesto na Morave 2017

- 4t Copa del Món Albstadt 2017

- 5è Copa del Món Lenzerheide 2017

- Campió Super Cup Massi 2018

- Campió d'Espanya 2015, 2017 i 2018

- 9è Jocs Olímpics Río 2016

- Guanyador Open de España 2013 i 2016