Skip to content

CORRATEC AFIANÇA UNA TRIPLE ALIANÇA AMB VOLCAT SERIES

Corratec aposta per tercer any consecutiu per les VolCAT, esdeveniments de prestigi mundial en les proves per etapes en mountainbike. Una col·laboració que crea un binomi d´alta qualitat i passió ciclista des dels seus orígens.

La firma alemanya és una companyia innovadora tecnològicament. Corratec desenvolupa les seves pròpies tecnologies que donen a les bicicletes avantatges que altres marques no tenen. Tots aquests beneficis tecnològics els podeu trobar a les bicicletes de carretera, de muntanya, gravel, urbana o elèctrica. Només usant-les podràs notar l’abast dels desenvolupaments tecnològics de Corratec i el seu interès d’estar sempre innovant a un altre nivell.

Sota aquest renovat patrocini, Corratec i VolCAT, treballaran junts per organitzar de la millor manera les presents edicions:

VolCAT Platja d’Aro: 4-5 febrer

VolCAT Costa Brava: 18-19 març

VolCAT Festival: 6-9 abril

Tres grans competicions ciclistes, que conformen 8 etapes de pur MTB, per fer gaudir a tots els seus participants aquest 2023.

Back To Top