Skip to content

ANDREAS MILTIADIS GUANYA L’ETAPA MARATONIANA DE LA VOLCAT I HANS BECKING ASSALTA EL LIDERAT. WUST AUGMENTA EL SEU AVANTATGE AL CAPDAVANT DE LA GENERAL

Segona etapa i segon desenllaç a l’esprint. El campió xipriota va poder aguantar tots els atacs del neerlandès i el va batre als metres finals.

Després de la jornada d’ahir, estava per veure com afectarien les poques hores de descans. 67Km i 1670m+ amb dures rampes que podrien determinar l’esdevenir de la cursa amb unes vistes a Montserrat espectaculars.

En un inici d’etapa molt veloç, Becking (Buff Megamo Team) no va desaprofitar cap moment per atacar i trencar la cursa. El vigent campió tenia una estratègia molt clara, que el líder sofrís molt per mantenir el mallot. Becking no va aconseguir el seu propòsit, però a la meitat del recorregut, tan sols hi havia quatre ciclistes a la pugna, Chiarini (Cicli Taddei Specialized), Becking, De Cosmo (Scott Racing Team) i Andreas Miltiadis (DMT Racing Team).  El ritme era molt alt i es veien cares de patiment.

A la segona part del traçat s’hauria d’anar amb molt de compte amb els trams més tècnics. I allí va ser quan el líder De Cosmo va sofrir una caiguda que el deixava fora de la lluita. El moment clau de la cursa.

Becking i Miltiadis van poder deixar enrere a Chiarini i van arribar junts a la línia d’arribada. Allí, Miltiadis va ser més ràpid i es va emportar el triomf amb un temps de 2:53:24. Becking entrava feliç com a nou líder la general. El tercer lloc es va jugar als metres finals i va ser per Nicolas Samparini (KTM Alchemist Brenta Bikes).

JANINA WUST OBRE FORAT A LA GENERAL

En categoria femenina, la suïssa  Wust (Buff Megamo Team) va tornar a aconseguir la victòria amb una bonica pugna de resistència amb la txeca Karla Stepanova (CESKA Sporitelna Accolade). Wust va començar a desmarcar-se de la seva rival passada la meitat de la cursa i va arribar a meta amb un temps de 3:28:30. Stepanova va arribar en segona posició i la sueca Andersson va repetir podi, després de disputar-se la posició amb la número 1 mundial Dohrn.